torstai 10. tammikuuta 2013

Voinko saavuttaa 59 viikossa?

373847_339954532756592_826174146_n_large
weheartit
Ny on semmoiset suunnitelmat ja lupaukset tehty että jumalavita!

Meillä on kolmen (ylipainoisen) kaverin jengi: Vilma, Jokke ja minä. Näille ystävilleni uskallan kertoa kaikesta ja paljastin myös painonpudotustavoitteestani. Kannustusta tuli reippaasti! Ja ehkä vielä parempaakin; Vilma ja Jokke lupasivat ryhtyä kanssani laihdutusurakkaan!

Päätimme pistää pienen haasteen pystyyn, jossa emme kuitenkaan kilpaile toisiamme vastaan. Tarkoituksenamme on tukea toisiamme ja läpäistä haaste yhdessä. Vaikka sitten piruillen ja uhkaillen. Ei rangaistuksia eikä epäonnistumisia, vaan yritystä ja kokeiluja!

Maaliskuuhun 2014 mennessä (eli noin 59 viikkoa):
Jokke on pudottanut 20 kiloa
Vilma on pudottanut 20 kiloa
Minä olen pudottanut 25 kiloa

Ja mikä onkaan yhteispalkintomme haasteen läpäisemisestä, paitsi tietenkin parempi terveys, itsetunnon kohoaminen ja ulkonäön muuttuminen? Vaellusretki Lappiin kesällä 2014! Yksi unelmistani, jota en ole ikinä kuntoni vuoksi toteuttanut. Vielä en tiedä, miten onnistun tarkkailemaan painoni putoamista (kun sitä vaakaa en omista.) Mutta suunta ensin alaspäin, murehditaan vasta sitten!

Quotes-cool-inspiring-colorful-quote-favim.com-541849_large
weheartit


2 kommenttia:

  1. You go girl! Asettamanne tavoitteet ovat aivan ehdottomasti mahdollisia :) Ja ihan mieletöntä, että olet saanut kaverisi mukaan projektiin. Nyt vaan eyes on the prize ja eteenpäin, Lappi odottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, nyt ei selitykseksi kelpaa ainakaan liian lyhyt aika ;) Kyllä tästä silti aikamoisen haastellista tulee. Huhhuh!

      Poista